Stans renaste hem

Är ni trötta på att alltid ha städningen kvar när lönearbetet är klart och barnen somnat? Eller är städning bara inte din grej? Tiden räcker inte alltid till för att hålla hemmet glänsande.

Det kan inte förnekas. De flesta av oss älskar inte städning. Många har stressiga liv där väldigt många aktiviteter måste rymmas. Kanske har du heltidsarbete och reser i arbetet? För någon kan det vara fysiska eller psykiska förhinder som gör att man inte klarar av att ständigt hålla hemmet städat och snyggt. Samtidigt finns nog ingen som inte gärna ser sitt hushåll fritt från smulor och djurhår. En hemstäd varje vecka gör stor skillnad och gör att det inte hinner samla på sig alltför mycket. Både humör och hälsa förbättras när man slipper ha det smutsigt och stökigt hemma.

Vad brukar normalt ingå i en hemstädning?

När du tar kontakt med en firma som erbjuder städtjänster behöver de ha viss information för att kunna lämna en offert. Bland annat behöver de veta hur stor bostad du har och vad du kommer vilja ha gjort. Naturligtvis ska ni även diskutera om ni vill ha återkommande städning eller om det är en engångstjänst ni söker. Vanligen är det så att följande ingår: Rummen dammsugs och golven torkas. Rena ytor kommer att dammtorkas. I köket är det lite mer att göra. Spis och diskbänk och arbetsytor rengörs och alla vitvaror torkas av utvändigt. Badrummet är en annan plats som behöver mer omsorg. Förutom dammsugning och golvtorkning kommer man att rengöra allt badrumsporslin - handfat och toalett och eventuellt badkar. När du kommit överens med din städfirma om allt detta återstår lite arbete för din egen del. Har du barn och har dina barn isåfall några leksaker? Då kan det vara läge att visa hänsyn och se till att sagda leksaker inte ligger strödda över hela rummen den dag ni ska få städat.

Villkor och garantier från en seriös städfirma

En städfirma som har erfarenhet av arbetet och en seriös attityd har garantier för verksamheten i form av ansvarsförsäkringar. Firman har rutiner för nycklar och koder och försöker alltid se till så att ni får samma person som städar vid samma tidpunkt. Städfirmor brukar ha lite olika upplägg vad gäller vem som tillhandahåller redskap och rengöringsmedel, så kom överens om detta på förhand. Kanske vill ni prova en gång och sedan bestämma om ni vill fortsätta med veckostädning? Ta kontakt med städfirman redan idag! Vi rekommenderar denna sajten: https://www.städfirmaeskilstuna.se

13 Feb 2020