Städning av kontor och fastigheter

På platser där många människor dagligen vistas blir det snabbt smutigt och ofräscht. Förutom ett trist intryck ökar det dessutom risken för allergier och sjukdomar. Framför allt i stora kontorslandskap där det kan sitta upp emot 100 personmer samtidigt. För allergiker är det mycket problematiskt i dessa stora lokaler och det ställs höga krav på städning och ventilationen.

Välj en trygg städpartner 

En bra städfirma är guld värt för att tryggt veta att städningen sköt kontinuerligt så man kan fukusera på sin verksamhet utan avbrott. Man bokar enkelt upp en abonenmangsstädning på samma tider och med lagom tidsintervall som passar verksamheten. Städfirmorna har utbildad och kunnig personal som även har vetskapen att städning på till exempel ett kontor innebär tystnadsplikt eftersom det kan handla om hemlig information i lokalerna som ska städas. 

Professionell städutrustning

Städföretagen är mycket effektiva och kunniga när de städar kontor och andra lokaler där många människor vistas dagligen. Numera används betydligt mer miljövänliga och skonsamma städmetoder vid städningen. De klassika trasorna är utbytta mot mirofiber som är mer skonsamma mot miljön och människor och dessutom mer effektiva eftersom de drar åt sig smutsen bättre.

Det ger även upphov till mindre allergier vilket är mycket positivt.

Effektiva städmetoder 

Dammsugare och annan städutrustning som används är betydligt mer effektiv än den utrustning man har hemma. Personalen är utbildad och kunnig för en mycket effektiv och snabb städning.

Man använder sig av checklistor och städscheman för att kunden ska bli nöjd och för att inget ska missas. Som kund har man alltid en garanti för att städningen blir korrekt utför enligt avtalet. Och skulle något missas eller om det finns övriga brister åtgärdas detta kostnadsfritt omgående.

Trappstädning

På företag och i fastigheter där många personer dagligen rör sig är det viktigt att inte glömma trapphuset. Det blir snabbt smutsig och ofräscht, framför allt vinter och höst. Det ger en ökad trivsel när trapphuset är välstädat och doftar gott. Det finns många fördelar både på kort och lång sikt. Städföretagen är erfarna av denna typ av städning som sklijer sig från inomhusstädning.

Förutom det uppenbara att det ger ett gor första intryck för hela verksamheten som bedrivs på företaget, men det ger också en värdeökning på fastigheten eftersom det inte slits i onödan. Det är också viktigt för brandsäkerheten att inte är skräpigt i trapphuset.

Letar du efter en erfaren städfirma i Solnaområdet? Här kan du läsa mer och be om en offert till företaget eller bostadsrättsföreningen: https://www.städningsolna.nu.

16 Oct 2019