Saker på plats med flyttfirma på Lidingö

Du kan få med dig din tunga byrå när du ska flytta, men det är bra om du berättar för din flyttfirma på Lidingö att det finns med skrymmande bohag i lasset.

Det man fasar för mest när man ska flytta är väl det där stora, tredelade vitrinskåpet med alla glasen, för att inte tala om ett piano. En hörnsoffa är inte heller helt lätt att bära, även om man delar på den. Visste du att du också kan få hjälp med att packa ner dina tillhörigheter? En professionell flyttfirma på Lidingö har många tjänster att erbjuda dig.

De har bärselar och på flyttfirman och gott om plats i flyttbilen, så du kan lita på att dina möbler hanteras professionellt och varsamt. Men det är viktigt att du faktiskt berättar vad det är som ska flyttas, så att det framgår att det är något extremt tungt eller skrymmande.

En flyttfirma som är mångsidig

Själva transporten är det grundläggande, så att den går smidigt och blir väl utförd. Sedan finns det ännu mer att få hjälp med. Behöver du få städat i din gamla lägenhet kan du fråga flyttfirman om de har städtjänster också. Det är smidigt om du kan beställa allt på en gång från samma firma.

Det brukar också finnas utrymmen att hyra i ett magasin, ifall du har många saker som du inte kommer att få plats med i den nya bostaden. Där är det både låst, larmat och försäkrat, och du har full tillgång till sakerna.

22 Aug 2022