Så kan man städa hela huset på 4 timmar

Är det dags att städa hela huset? Ibland kan man tänka sig genom hela städningen och bli trött bara av att tänka på den. Är man trött efter en hel dags arbete, kan städningen göra en utmattad, bara genom att man tänker på den. Att inte städa, kan gör en ännu mer stressad, så då är det bättre att städa en liten sak i taget. Dessutom är det inte så viktigt hur man städar. Det viktiga är att få bort allt som ligger framme och som stör ens ordningssinne. Man kan faktiskt fuskstäda, säg varannan vecka och en gång i månaden städa mer ordentligt. Så hur kan man städa på endast 4 timmar? Här går vi igenom hur du kan göra det.

Badrummet

Börja med badrummet. Det och köket är de viktigaste rummen i ditt hus. Börja med att hälla i toalettrent i toastolen. Låt det ligga io, medan du tömmer handfatet och gör en blandning av såpa och vatten i en sprutflaska och sprutar på handfatet och toaringen. Ta sedan en mjuk svamp och torka rent hela handfatet och kranen. Ta sedan en annan svamp och torka rent toastolen och toaringen. Rengör själva toastolen med en toanborste och spola. Dammsug golvet i badrummet och torka sedan med en golvmopp och såpa. Klart!

Köket

Spruta på av blandningen med såpa och vatten på diskbänk och arbetsbänk. Ta en annan flaska och blanda i diskmedel och vatten. Spruta det på spisen och inne och utanpå mikron. Rengör sedan disk- och arbetsbänk med en disktrasa. Torka sedan rent spise och mikron. Dammsug sedan golvet och fönster brädor i köket. Moppa golvet till sist. Klart!

Vardagrsum och sovrum

I vardagsrummet kan du spruta på med såpa- och vattenblandningen på fönsterbrädor. Torka rent  på fönsterbrädorna. Dammsug soffa, fåtöljer och bokhylla, TV-bänk och alla andra möbler i vardagsrummet. Dammsug sedan golvet i vardagsrummet. Moppa sedan golvet. Dammsug på samma sätt sängarna i sovrum. Torka rent på fönsterbrädor, och dammsug golven i sovrummen. Moppa sedan golven. Klart!

Anlita hemstädning om du inte vill städa

Varför lägga tiden på städning när du kan anlita hemstädning förmånligt i Täby? Det är avdragsgillt med Rut-avdraget och sparar på din dyrbara tid. När man är ledig från jobbet, kommer du att behöva tiden till återhämtning. Då är det viktigt att se till att din ledighet fylls med saker som hjälper dig med återhämtningen, som att simma, gymma, jogga eller umgås med dina barn. Fortsätt läsa här om du vill veta mer om hur du kan anlita hemstädning i Täby.

15 Dec 2018