Så hittar du rätt städföretag till kontorsstädningen

Arbetar du i Uppsala? Det finns ett 10-tal städbolag som man kan anlita i en av Sveriges mest anrika storstäder, Uppsala. Har man ett kontor, ett företag och arbetsplats i Uppsala vill man säkert välja ett städbolag som man kan lita på och som städar på ett sätt som ger hög kvalitet. Vilka kriterier är viktiga när man ska få tag i ett bra städbolag? Är det viktigt att de arbetar nära en? Att de är billiga? Eller att de städar ordentligt när de en gång städar? Här går vi igenom några viktiga kriterier som man bör ta hänsyn till när man väljer ett städbolag.

1. Noggrann städning med kvalitet

Vem vill anlita ett städbolag som man gå efteråt och städa på nytt? Ibland kan man råka ut för städare som städar så obefintligt eller slarvigt att man knappt märker att de har varit på plats, ännu mindre att de faktiskt har städat. Då är det viktigare att städarna städar på ett sådant sätt att det syns när de har städat och att det håller en hög kvalitet när de städar, eller hur?

2. Städning med garanti

Om det är noggranna städare, så kan du ge garantier på städningen. Om de själva vet att de städar så pass bra, när de städar, så kan de ge garantier på sin städning. Och för dig som kund, vet du att det verklien blir städat om du får garantier på städningen.

3. Städning anpassad efter kunden

Det är vitktigt, inte bara att städarna städar efter eget huvud, utan att de lyssnar på sina kunder och vad de önskar med städningen. Då är det viktigt med ett städbolag som tar hänsyn till vad kunderna önskar sig och vad som är viktigt för kunderna.

4. Miljömedveten städning

De flesta städbolag har blivit allmer medvetna om hur man göra när man städar miljövmedvetet. Om de undviker starka kemikalier, behöver man inte drabbas av allergier. Det är ofta just därför som man drabbas av allergi, därför att man har använt väldigt starka kemikalier och att vistas i lokaler med starka kemikalier så mår personalen dåligt.

5. Ekonomisk stabilt städbolag

En sista sak som är vikgit när man ska välja ett städbolag, är att det inte är ett städbolag som finns idag, men är borta i morgon. Har  städbolaget en stabil ekonomi, så vet man att de kommer att finnas kvar när man behöver dem. Då kan det vara bra att välja ett städbolag som redan har funnits i några år. Då är det lättare att lita på ett sådant städbolag och att de har en stabil ekonomi. Här kan du läsa mer om ett stabilt städföretag med städning som håller en hög kvalitet: https://www.kontorsstädninguppsala.nu.

16 Jun 2019