Populärt prenumerera på tjänster

Har du märkt att det allt möjligt som ska prenumereras på? För bara 10-15 år sedan köpte man en tjänst och sedan var det bra med det. Då gällde inte principen att betala och sedan använda samma tjänst fler gånger. Något som gjorde att man behövde välja om och om igen när man ville få samma tjänst utförd på nytt. På 1980-talet, till exempel, köpte man sig en telefon ibakelit med en siffersnurra som man slog för att kunna prata med någon önskvärd person i andra änden. Då betalade man sedan sin telefonräkning en gång i kvartalet, beroende på hur mycket du hade ringt och beroende på distans; ju längre bort desto dyrare och allra dyrast var det att ringa till utlandet. Numera spelar inte antalet samtal eller distans någon roll. Du betalar samma summa varje månad.

Man kan prenumerera på tjänster som hemstädning

Lite samma princip ser vi när det kommer till tjänster som vi önskar få utförda som till exempel kan man prenumerera på hemstädning. Då blir städningen utförd hemma hos dig samma kostnad per månad. På det sättet slipper du tänka på när du ska städa, om du hinner eller hur du ska genomföra denna hemstädning. I stället betalar du bara samma summa och vet att du får det städat hemma hos dig. Du behöver inte planera något, om du hinner eller orkar, vem som ska göra vad och så vidare.

Prenumererar du på hemstädningen får du samma person som kommer hem till dig. Han eller hon vet hur du önskar det hemma hos dig, om det finns barn, husdjur eller om någon är allergisk. Har man allergiska barn, eller själv är det, använder inte hemstädningen starka kemikalier. Då är det viktigt att de använder miljövänliga och allergivänliga redskap när de städar.

Man kan anlita hemstädning i Helsingborg

Denna typ av hemstädning kan man alltså bland annat prenumerera på om man till exempel bor i Helsingborg, denna pärla på sydvästkusten och hamn mot Danmark. Mågna som bor där pendlar antingen till andra städer i Skåne, eller till Danmark för jobb. Därför har många svårt att hinna med hemstädning i Helsingborg och ser gärna att någon annan kan göra det man själv inte hinner med. Det är mycket billigare än vad man kan tro, med Rut-avdrag får du dra av en tredjdel och staten bidrar med den delen till städföretaget, alternativt sätts avdraget in på ditt skattekonto. Många företag som går inom samma bransch gör ansökningarma åt sina kunder som en ytterligare tjänst.

29 Jun 2018