Hitta flyttstädning i Sollentuna

Den i Sollentuna som letar efter flyttstädning behöver knappast känna någon större oro för att inte få tag på en bra firma som sköter just detta. Även om Sollentuna i sig inte är särskilt stort, gör närheten till Stockholm att ett stort tjänsteutbud – kanske till och med Sveriges största – finns tillgängligt i närområdet.

Hur man går tillväga för att sedan hitta och sondera bland dessa firmor, skiljer sig lite mellan olika personer. Vissa söker på nätet, andra hör runt med grannar och vänner medan andra kanske använder sig av offertsidor. Om du är lite osäker på hur du ska göra, kan den här texten vara till hjälp.

Hör runt med vänner och bekanta

Om du bor i Sollentuna känner du säkert en hel del personer i området. Troligtvis har även någon av dessa personer använt sig av flyttstädning tidigare. Glöm dock inte att kolla med vännerna utanför Sollentuna också – de som har använt sig av flyttstädning är kanske också är dem som har lämnat kommunen.

Om du inte har tid att ringa runt till vänner eller knacka på grannarna, kan det enklaste vara att helt enkelt fråga runt på dina sociala medier. Om du till exempel har ett Facebook-konto, kan du snabbt nå en mängd olika vänner och bekanta. Har du många vänner, finns det säkerligen någon som kan rekommendera en bra firma att anlita för flyttstädning i Sollentuna. Har du tur kanske du har någon vän som känner någon med en firma som gör just det. I sådana fall kanske du får lite rabatt eller en bra deal på något annat sätt.

Begär offerter från flera aktörer

Om du begär offerter från flera aktörer har du ett bra läge. Då får du en bra överblick över hur firmornas prisbilder ser ut. Det här kan till exempel göras genom att söka på nätet efter flyttstädning Sollentuna till exempel, och sedan ringa upp de firmor som känns relevanta.

De enklaste är dock kanske att helt enkelt använda sig av en offertsida. På så vis skickar du endast en förfrågan, men som sedan skickas ut till flera olika aktörer som kan tänk sig göra jobbet i ditt område (Sollentuna i det här fallet).

Titta runt online

Att leta efter firmor online är mycket tidseffektivt. Samtidigt gäller det att vara medveten om att alla firmor som dyker upp i sökmotorernas resultat inte behöver vara seriösa eller duktiga på det som de gör. Även om du hittar flertalet firmor som verkar bra är det bra att göra en extrakoll. Läs mer om detta under rubriken nedan.

Var kritisk

Oavsett om du söker på nätet, använder dig av offertsidor eller hör runt med vänner och bekanta är det alltid bra att vara kritisk. Ett tips är att söka upp firmorna för att kolla vad tidigare kunder till dem säger. Det här kan enkelt hittas genom att till exempel söka på firmans namn, följt av ”recensioner”. Om kundrecensioner ges anonymt bör viss försiktighet iakttas. Det kan nämligen lika gärna vara en ägare eller en konkurrent som skrivit den. Se därför till att titta på många olika omdömen för att bilda dig en uppfattning.

18 Jan 2017