Flyttfirma i Stockholm med extra allt

Klarar ni inte flyttstressen? Ta hjälp av en flyttfirma i Stockholm. Det finns flyttfirmor som även kan packa, köra grejer till återvinningen och flyttstäda.

En flytt är för de allra flesta väldigt stressande då det är mycket som ska ordnas på kort tid. Man ska rensa ut saker som inte längre används, tömma förråd och köra till återvinningen. Men också packa ner allt bohag och skruva isär möbler. Det gäller också att komma ihåg att läsa av elmätaren, flytta abonnemang och göra adressändring.

Sist men inte minst måste man flyttstäda bostaden innan man kan lämna över nycklarna. Det är med andra ord en hel del att göra vid en flytt och det är inte konstigt om det känns övermäktigt. Men det finns hjälp att få då många flyttfirmor även kan sköta packning och flyttstäd.

Flyttfirma som även kan sköta flyttstädningen

Flyttjänster är idag väldigt prisvärda. Detta tack vare rutavdraget som gör att man får dra av en stor del av arbetskostnaden. Men innan man kontaktar en flyttfirma i Stockholm kan det vara bra att ha bestämt sig för hur mycket hjälp man vill ha. Ska flyttfirman också sköta packningen och skruva isär möbler?

Kanske även rensa förrådet, köra grejer till återvinningen och fixa flyttstädningen? Ofta blir det faktiskt billigare att överlåta flyttstädningen till flyttfirman än att separat hyra in ett städbolag. Men man ska också jämföra priser genom att ta in kostnadsförslag från flera flyttfirmor. Det gäller dock att också titta på erfarenhet och referenser eftersom inte alla aktörer är lika seriösa.

22 Oct 2022