Doften av ett städat hem

Den underbara doften man möts av i ett städat hem. Doftkulorna man stoppar in i dammsugaren för det verkligen ska lukta just sådär som man önskar. Rengöringsmedel som bara doftar - nystädat.

Man mår bra av att komma in i sitt städade hem, det är en härlig känsla man möts av. Allt är rent och fräscht runt omkring en. Dagen började kanske lite halvstressigt, men slutar väldigt lugnt och skönt. Bekanta undrar ständigt hur man alltid lyckas ha det så städat. Liksom, hur ska man hinna med? Jobbet tar sin tid, barnen tar sin tid, däremellan är det en massa andra saker som ska skötas. Sanningen är att tack vare hemstädning i Bromma hinner vi med detta. De gör det nämligen åt oss. Alla älskar vi att komma hem till ett städat hus, med deras hjälp gör vi det.

Ett upplägg som passar oss

Även fast man hade önskat det, så är det inte riktigt ekonomiskt att ha dem hemma dagligen. Därav har vi anlitat dem en gång i veckan, just den dagen är det extra härligt att komma hem. För att mysa till det ordentligt brukar vi även beställa med oss mat hem den dagen. De sköter städningen medan vi är på jobb och i skolan. När vi sen kommer hem är allt vi behöver tänka på maten, men med hämtmat är den också redan klar. En heldag av att bara få slappna av. Barnen leker, vi vuxna sitter och vilar framför teven eller en bra bok. Hur lyxigt låter inte det?

5 May 2021